Чаршав Хоок Шарен Фолдинг Секција Руксак Хоок Фолдинг Сто за столице са огледалом

Чаршав Хоок Шарен Фолдинг Секција Руксак Хоок Фолдинг Сто за столице са огледалом

Чаршав Хоок Шарен Фолдинг Одјељак торбица Хоок Фолдинг Стол за вешање Прекрасна украса која се поклапају са вашим торбама Прекидач и магнетно затварање, лако паковање и чување, можете носити у торбици за свакодневну употребу. Гумене подлоге против клизања на сваком држачу кука помажу да се спречи ...

Detalji o proizvodu

Чаршав Хоок Шарен Фолдинг Секција Руксак Хоок Фолдинг Стол за столице

Прекрасни украси који се поклапају са вашим торбама Складиштење и магнетско затварање, лако паковање и чување, можете носити у торбици за свакодневну употребу.

Гумене подлоге против клизања на сваком држачу кука помажу да се спречи клизање готово било које површине.

Најбољи поклон за Дан мајки, венчања, поклони за госте, рођендане, Божић и било који власник торбица.

Користи се да окачите торбу са стола или бара када се налазите у кафићу, ресторану, барови, тоалетима за гардеробе и свим осталим местима, тако да ваша ташна не треба да се лежи на тлу или на прљавом поду.

Максимална тежина сваке кукице може да буде око 22 лбс.

Добродошли у куповину висококвалитетне и шармантне торбице кружног преклопног дијела рукохвата кука склопива стол за вјешање са огледалом направљеним у Кини из наше фабрике. Захваљујући нашим квалитетним и трајним производима и неупоредивим услугама, познати смо као један од водећих произвођача и добављача у Кини.
Par:Водоотпорни бежични преносни звучник Преносни звучник за звучнике са уграђеним микрофоном Sledeći:Свјетлосни штапић за ЛЕД штапић за пливајуће свјетиљке

Istraga