LED Sport Hoola obruči za djecu odrasle

LED Sport Hoola obruči za djecu odrasle

Značajke: Ovaj proizvod sastoji se od visoko elastične PE cijevi, koja se može saviti u dva mala kruga kada se ne koriste. Pogodno za odlaganje, jednostavan za nošenje, pogodan za putnike. Ovaj sportski obruč za odrasle može zaštititi vaš struk od ozljeda, također ga je teško slomiti. Igranje sportskog obruča može poboljšati držanje i krvotok, pomoći u vježbanju osnovnih mišića. Često koristite sportski obruč, u ranu u struku, može stimulirati crijeva, učinkovito uklanjanje zatvor koji je uzrokovan bolom, ali i vaše zdravlje.

Detalji o proizvodu

LED Sport Hoola Hoops za djecu - 24 Strobing u boji mijenja LED svjetlo - Ponderirani Hula Prstenje Plesna igračka za vježbanje sportskog igranja (Baterije ne uključuju)

Materijal: Sigurnosna PE cev Boja: Prikazana kao slika
Tema: Sport Sport Tip: Fitnes, bodibilding, teretana, joga
Baterija: 2kom AA AA baterija (nije uključena) Neto težina: 0,2 ~ 0,3kg
Prečnik: 60/70/80 / 90CM Paket uključen: 1x lagani sportski obruč

Hladni užareni hula obruč za fitness za odrasle, dječje igračke
Naši obruči izrađeni su pomoću HDPE cijevi vanjskog promjera 3/4 "s unutarnjim poprečnim brušenjem koje pružaju vrhunsku kontrolu tokom pokreta tijela
Hula obruč, uključujući tijelo prstena, priključak, napajanje i LED cijev za emitiranje svjetla, opisao je tijelo prstena dugom cijevi uvijenom u okrugli prsten, spoj između kraja i kraja repa u krugu i pričvrsnog spoja, uspostavite u tijelu i prekidač za napajanje kroz otvore
LED svjetlosna cijev nekoliko, raspoređenih u krugu tijela i žica spojenih na napajanje
Korisni model okreće se raznobojnom svjetlu, što olakšava vježbanje noću, poboljšavajući zabavu i uvažavanje procesa vježbanja. Unesite podatke o svom proizvodu.

Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda.

Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda.

Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda. Unesite informacije o tekstu proizvoda.


Dobrodošli da kupite visokokvalitetne i šarmantne sportske hoola obruče za djecu odrasle, proizvedene u Kini iz naše tvornice. Zahvaljujući našem kvalitetu i trajnim proizvodima i neusporedivoj usluzi, poznati smo kao jedan od vodećih takvih proizvođača i dobavljača u Kini.
Par:ne Sledeći:Округла бициклистичка лампица у облику срца

Istraga