Sjaj štap s kukom i suza

Sjaj štap s kukom i suza

Sjaj štap suza Lenard laka zabava sjaj štap - one će svetle super svetlo za 3 - 5 sati. Zatim, oni će početi da bledi, ali mogu nastaviti da se emituju svetlo do 12 sati.

Detalji o proizvodu

Sjaj štap suza Lenard laka zabava sjaj štap
-Oni će sjaj super svetlo za 3-5 sati. Zatim, oni će početi da bledi, ali mogu nastaviti da se emituju svetlo do 12 sati.
-Unutra u sjaju palice su dve hemikalije koje emituju svetlo ili sjaj kad se oni su zajedno. Unutar sjaj štap je tanko staklo cev, ali kada si prihvatio to po prvi put, ti slomiti cijev unutrašnje staklo. Ovo miksuje dve hemikalije zajedno. Samo nije tu, to počinje da sija kao magija.
-Oni nisu radioaktivni i oni nisu zapaljivi. Skoro nikad ne pauze otvoren, nemojte koristiti nož rezati provincija!
-Pogodan za halloween, nova yearand #39; s IV, crkva/školu pravog oca, kadi igračke za tots, zabave, svadbe, bar micve.
-Vrlo gusta, ne trazim mnogo, samo pravo palice.
-15cm dug, prečnik: 1,5 cm
-Mešano boja

VAŽNO:
Pročitajte uputstva za sjaj štap paketa da biste ih koristili bezbedno.
Molim vas saviti sjaj štap i protresi. Ne trazim to za više od 3 puta, u suprotnom možda curi sjaj štap. Sjaj tecnost nije otrovna, ali ne sisaj i ugristi sjaj vukojebini. Molim vas koristite čiste vode da opere ako tecnost izlazi. Molimo vas da konektori se od usta i to bi moglo da izazove zagušen Hazarda. Savijte i rukovati se sa sjaj štap pre održavanja sjaj štap za kids.andamp;#160;
SE NE KORISTI OD STRANE DECE UZRASTA DO 3 BEZ NADZORA ODRASLE OSOBE.
Druge informacije koje morate znati:
Molim vas da uskladištite na svetleжe na hladnom mestu. Molim vas izbegavajte izlaganje suncu ili uskladištite na visokim temperaturama mestu. Ne da baci na svetleжe.

Paket je uključen:
-5 x 6 inča (15 cm) sjaj suza
Više artikala od sjaj štap proizvode andamp; LED zabavu i novac za kampanju:


Par:Halloween LED rotaciono рavoljih rogova, pripali рavoljih rogova, zabavan traka za kosu Sledeći:Slikoviti bljeskanje LED loptice elastične niskom

Istraga