Noćno svjetlo za djecu poklone

Noćno svjetlo za djecu poklone

Djevojačko srce poklon za rođendan poklon ukrašava noćno svjetlo za djecu

Detalji o proizvodu

Božićni set svjetiljki Dekoracije za djevojčice u obliku srca, poklon za rođendan, ukras za noćno osvjetljenje za djecu

Ime proizvoda: Djevojačko srce poklon za rođendan poklon ukrašava noćno svjetlo za djecu
Broj: BT-Y-0524-03
Materijal proizvoda: Smola
Poklon funkcije: Dekoracija / noćno svjetlo
Oblik: Jednorog / životinja
Stil: Crtani film
Boja: Toplo žuto ili drugo


Igračke za dječake Djevojčice: LED svjetla. Odlične su igračke za 1 2 3 4 5 6 7 osmogodišnje dječake djevojčice djecu i bebe za razvoj mašte i kreativnosti.
NOĆNO SVJETLO: Dobar san raste s vašim dječacima, djeci i potrebama djeteta - pruža meko svjetlo za sjednice hranjenja novorođenčadi, idealni pokloni za dječake i djevojčice u dobi od 2 3 4 5 6 7 8 9 godina.

Christmas Ornament (1)

DOM DECORA: Šareno čini da ova noćna svjetlost bude odličan ukras dodajući nezaboravnu atmosferu dosadnim noćima. Noćne svjetiljke su pogodne za spavaće sobe za djevojčice i dječake, rođendan, Božić, šator za igru, dječji vrtić, dječji tuš i godišnjicu.
SOOTHING KIDS AND BABY SLEEP: Mnoga podešavanja i kombinacije stvaraju idealno okruženje za spavanje dece za opuštanje i smirenje. Sve više i više dječaka djevojčica obožavaju ove igračke zvijezda svjetlosnih projektora koje ih prate spavati.

Birthday Gift (2)

Realni prikaz mjeseca: Realna mjesečeva površina pruža jedinstveno vizualno iskustvo dječacima i djevojčicama odraslim osobama.
Novonastala neonska dekorativna svjetla: Luna sa 16 mjeseci začarane boje, uključujući bljeskalicu ili bledu ili strobo. Meka, romantična i spokojna atmosfera može pomoći djeci i bebama da imaju gotovo miran, miran san.
Posebne noći, posebna svjetla: Mesečeve lampice sa drvenim postoljem. Može se postaviti bilo gde da ukrasi našu dnevnu sobu, trpezariju i spavaću sobu za dečake, dečje jaslice.
Idealni pokloni za djecu i odrasle: Kao rasvjeta raspoloženja za izražavanje vašeg dobrog blagoslova za dječake i djevojke rođendanske zabave, Božić, Dan zahvalnosti, domaćice, tuševi za bebe i obljetnice.

Par:Столна лампица за божићно дрвце за децу Sledeći:ЛЕД играчка за рибање вјетрењаче

Istraga