ЛЕД вучно кабл за дом

ЛЕД вучно кабл за дом

Ултра сјајно ЛЕД светло - нуде хиљаде сати прелепог, меког белог сјаја Наша ЛЕД светла побољшавају ноћни вид напољу, у шатору и дворишту. Обесите је у ормарима, изнад кревета, у гаражи, поткровља, терасама, тријемима, итд., Било где где су потребни светлосни ефекти - Мешане боје (плава, љубичаста)

Detalji o proizvodu

Декоративна и преносна ЛЕД сијалица на потезу | На отвореном, дечија соба, спаваћа соба, лампа за читање, декорација | Сет од 4 (црвена, наранџаста, зелена, жута) | Батерија се користи | 44-инчни кабл

Име: ЛЕД сијалица Напајање: Батерија
Материјал: пластика Боја: разнобојан
Извор светлости: ЛЕД Намена: било где

Може се користити било где: Било да се налази у кампу, у башти, трпезарији, као лампа за двориште или као украс, бежична светла се могу лако користити. Погодно за затворене као и заштићене напољу.
Јединствена атмосфера: Лед расвета увек пружа савршену атмосферу својом топлом светлошћу. Дуг кабл од 44 инча омогућава да се светла могу обешати на различитим висинама по жељи.
Шарене лампице се раде на батерији, а могу се инсталирати и тамо где нема напајања на лицу места. Светла расположења у четири различите боје увек су привлачна за очи.
Лако укључивање и искључивање: ЛЕД светла која се напајају из батерије могу се лако укључити и искључити повлачењем кабла. Потребне су 3кААА батерије.
Висококвалитетни материјал: ЛЕД лампе имају јединствену сигурну додирну површину. Као резултат, сијалица увек остаје хладна и може је додирнути у било које време. Укупно, сет садржи 4 лампе у тренди бојама наранџаста, жута, зелена и црвена.

2

КСЗ-Беттер Лимитед
Тел: 0086-75523212357
Мобител: 0086-013543266852
Е-маил: ами @беттерелец цом
Скипе: Ами зовх
Вхатс Апп: 0086-13543266852


Добродошли да купите од наше фабрике висококвалитетне и шармантне ЛЕД лампице за домаће производе у Кини. Захваљујући нашем квалитету и дуготрајним производима и неуспоредивим услугама, познати смо као један од водећих таквих произвођача и добављача у Кини.
Par:ЛЕД Емоји светла ЛЕД ноћна светлост Емоји Sledeći:Fleksibilna Gooseneck USB lampica za čitanje

Istraga