Poklopac zidarskih zidova sa solarnim pogonom

- Oct 16, 2019-

Solarne zidarske jarke LED svjetiljke Viseće solarne lampice Vrtni dekor, vanjska svjetla Topli bijeli stolni dekor vila svjetla za dvorište vjenčanje božićna zabava

Ime: Solarni Mason Jars Napajanje: solarne ćelije
Serijski broj: BT-PCHJA-191015-01 Snaga izvora svjetlosti: 0,06 (W)
Materijal: Staklo Voltaža: 4,5 (V)
Boja osvetljenja: topla boja Sunčano vrijeme: 8 (h)

Vrlo jednostavan za upotrebu --- Uključite ga kada se puni pod sunčevom svjetlošću ili jarkom sjenom. Ugrađeni senzor za svjetlost jamči da se uključuje u sumrak i da se automatski isključuje do zore.

Zaštita okoliša i ušteda energije --- 100% solarni panel sa solarnim napajanjem ne zahtijeva vanjsko ožičenje, tako da je lako sve to postaviti.

Divan ukras --- veličanstvena bakrena žica sa svijetlim starinskim toplim žutim žaruljama, čini vaše okruženje romantičnim. Posebno za moderno vjenčanje, dječju sobu, kupaonice, stol za ručavanje, zabave, kafić, izlog, rođendane, praznike, festivale, obljetnice, dvorište , kampovanje i svakodnevne ukrase. Lako se okačite na zidove ili u vazduhu, a možete i staviti na police, stolove, trijemove, drveće, popločane dvorište i pergole. Izvrstan poklon djeci, ljubavnicima, porodici i prijateljima.

Odgovara većini običnih zidnih staklenki, stavite solarne panele sa žicama za osvjetljenje u prsten poklopca staklenke, možete u potpunosti iskoristiti svoj zidarski stalak da napravite prekrasan vrtni dekor, dekor palube, uređenje dvorišta itd. Slika koju kad stavite neki zidarski jar sa ovim svjetlom u vašem popločani dio dvorišta, objesite ga na drvo u vrtnoj zabavi ili bračnoj noći, ovo svjetlo će definitivno stvoriti prekrasan ambijent od vašeg očekivanog.

Vodootporan

Ovu kuću možete napraviti unutarnju ili vanjsku sa ovim solarnim svjetlima, 100% vodootpornima.

Solarno napajanje

100% solarni panel sa solarnim napajanjem ne zahtijeva vanjsko ožičenje. Mogao bi se upaliti za 6-8 sati kada se puni pod sunčevom svjetlošću ili jarkom sjenom. Ugrađeni senzor za svjetlo koji se uključuje u sumrak i automatski se isključuje u zoru.

Kupio sam ih sa idejom da bi mogli biti dobri za svadbene centre. Odlučio sam da su puno ljepše visi u mom dvorištu. Vrlo brzo su se napunili i savršeno svijetli. Svjetlost dodaje upravo pravu količinu ambijenta kako bi obični roštilj bio vrlo romantičan. Ovo su savršeni. Definitivno ih toplo preporučujem!

Kakva pametna ideja za poklopac solarnog panela! Pretvara običnu zidarsku teglu u čarobno vilinsko svjetlo. Stavio sam bistre mramore u tegle da ih prvo izvažem, dodao poklopce i stavio ih na moj prednji trijem. Lepo se naplaćuju veći deo noći nakon sunčanog dana. Naravno, ako imate cjelodnevnu oblačnost, oni se neće upaliti sve dok ne dobijete sunčan dan kako biste ih ponovo napunili. Mene kompromis vrijedi. Nema baterija koje možete zameniti.

Ne znam koliko će trajati, ali vrijedi pokušati. Oni su izloženi vremenskim prilikama. Ova prodavačica je izuzetno odzivna i brižna. Imao sam problem sa nekim svojim originalnim nalogom i oni su odgovorili da to isprave. ODLIČNO preporučujem!

Predivna svjetlucava bajkovita svjetla koja će oduševiti djecu i djecu u srcu!

15

Veličina pakovanja: 11 * 8 * 8cm Izvoz veličine pakiranja: 60 * 60 * 60cm
Težina pakovanja: 200g Težina izvozne ambalaže: 10kg
Izvoz količina pakiranja: 50kom

Uputstvo za upotrebu:

1. Ispod poklopca nalazi se izolacijski lim, molimo da ga uklonite prije upotrebe, a zatim otvorite poklopac prekidača.

2. Svjetla će biti napunjena na suncu i automatski će se upaliti u sumrak.

3. Pričvrstite poklopac zidanim teglom, objesite ga gdje god želite, predložite pod izravnim sunčevim svjetlom.

4. Umetak i poklopac mogu se razdvojiti za „uradi sam“, kao što su umetnuti solarni žice za umetanje za nešto što želite.

Pitanje: Da li se i dalje svijetli ako je baterija izvađena?

Odgovor: Ne. Ne uklanjajte bateriju.

Pitanje: Treba li poklopac staklenke biti na direktnom suncu?

Odgovor: Ne, ali kad ga prvi put primite možda biste ga htjeli ostaviti na suncu dan ili manje, jer je poklopac solaran tako da mu dajete energiju da ga osvijetli. Nakon toga možete ga uzeti unutra i samo ga morate uključiti ispod poklopca.

Pitanje: Koja je ukupna dužina ovih ručica? Moram znati koliko su dugačka kad vise.

Odgovor: Zdravo, 8,4 inča

Pitanje: Trepere li ili samo svijetli

Odgovor: Oni samo svijetlu, ali su vrlo svijetli

XZ-Better Limited

Tel: 0086-75523212357

Mobitel: 0086-013543266852

E-mail: amy @betterelec com

Skype: Amy zowh

Whats App: 0086-13543266852


Par:Svjetlo prstena za Selfie za fotoaparat s kamerom telefona Sledeći:ЛЕД силиконска столна сијалица