Solarni vrtni viseći fenjer

- Oct 16, 2019-

Solarni fenjer na otvorenom vrtu viseće lampione vodootporne LED trepereće plamteće svijeće, misijske lampice za stolni vanjski party

Boja: crna Resursi napajanja: solarni pogon
Materijal: ABS plastika Tip baterije: 1500mAh punjiva baterija
Vodootporni nivo: IP65 Način rada: auto se uključuje u sumrak i isključuje u zoru
Veličina proizvoda: 3,5 * 3,5 * 6,7 inča Vrijeme punjenja: 6 sati (vrijeme punjenja će utjecati na vremenske uvjete)

Topla žuta svjetlost stvara ugođaj dobrodošlice. Svjetlosni efekt bit će atraktivan ukras za stol, policu, stepenice, stazu, zid, popločani dio dvorišta, trijem itd.

Ušteda energije i uštedite novac: Ova svjetlost fenjera se napaja solarnim putem, nisu potrebne žice, nisu potrebne baterije, samo je stavite pod sunce da apsorbira solarnu energiju, a zatim će solarni panel solarnu energiju prenijeti u električnu energiju. To je zaista ušteda energije i pomaže vam da uštedite novac.

Dugo radno vrijeme: Sa efikasnim solarnim pločom može se osvetliti 15 sati nakon što se 4-5 sati napuni pod suncem. Napomena: Na radno vrijeme i vrijeme punjenja utjecat će vremenske prilike, sezona.

Jednostavna instalacija: Opremljena izdržljivom visećom svjetiljkom i kružnim prstenom, ovu solarnu lampicu za fenjer možete objesiti ili pričvrstiti na bilo kojem mjestu. Takođe će se automatski uključiti u sumrak i isključiti u zoru. Nema potrebe za uključivanjem / isključivanjem prekidača nakon stavljanja u upotrebu, što vam donosi praktičnost i štedi vaše vrijeme.

Vodootporan i izdržljiv: Veličina: 3.5 ”(L) * 3.5” (Š) * 6.7 ”(H). Sa IP65 Vodootpornim i izdržljivim ABS plastikom, nema više briga zbog kiše, snijega i smrzavanja, pogodno za upotrebu na otvorenom.

Vrtni solarni fenjer, odličan izbor za vaš stol, vrt i sve ostale vanjske (i unutarnje).


Solarne svjetiljke na otvorenom, pogodne za vrtni dekor


Zabavan, održiv i lijep način osvjetljenja, ovi solarni viseći fenjeri idealni su za vrtnu rasvjetu, ukrašavanje vašeg dvorišta, travnjaka, stola i svih ostalih aktivnosti na otvorenom (i u zatvorenom prostoru) koje bi od lijepe rasvjete imale koristi za stvaranje prekrasne i opuštene atmosfere .

Veličina pakovanja: 15 * 9 * 9cm Izvoz veličine pakiranja: 60 * 60 * 60cm
Težina pakovanja: 200g Težina izvozne ambalaže: 10kg
Izvoz količina pakiranja: 50kom

Dekorativne solarne vrtne lampe. Ugrađene solarne ploče pretvaraju sunčevu svjetlost u električnu energiju. Punjiva baterija skladišti energiju i pretvara je u svjetlost za upotrebu tokom noći. Jače ili duže izlaganje sunčevoj svjetlosti omogućuje bateriji da pohrani više energije i pruži duže sate osvjetljenja

Bilješka:

1.Sijalno plamen svjetlo neće se puniti kad je isključeno, pritisnite gumb za UKLJUČENJE i stavite ga pod sunčanim zrakama da se napuni.

2. Pre prvog korišćenja solarne svetlosti, ostavite je pod direktnom sunčevom svetlošću oko 6-8 sati.

XZ-Better Limited

Tel: 0086-75523212357

Mobitel: 0086-013543266852

E-mail: amy @betterelec com

Skype: Amy zowh

Whats App: 0086-13543266852


Par:LED leteći tanjir Boomerangs Dječja igračka Sledeći:Trostruko vodeno podvodno svjetlo vodootporno s daljinskim