ЛЕД вентилатор за хлађење за кућишта рачунара

- Oct 11, 2019-

120 мм РГБ вентилатор кућишта Труе РГБ боја Ултра тихо хлађење са дугуљастим лежајем рукава стандардне величине 120 мм Компатибилни вентилатор

Материјал: АБС Шум: 22
Величина вентилатора: 120 к 120 к 25 мм Напон: 12В ДЦ
Тип лежаја: Хидраулиц Брзина вентилатора: 1200РПМ + 10%
Брзина: 1200 Живот: 30.000 сати

Оптимизоване перформансе хлађења: Уравнотежен проток ваздуха и притисак ваздуха дизајнирани за савршену компатибилност са вашим кућиштем или хладњаком.

Дизајн сечива: Јединствена конфигурација ножа нуди снажан притисак ваздуха. Научни дизајн ваздушног канала у оквиру смањује буку узроковану турбуленцијом струјања ваздуха.

Дуг радни век: Конструкција хидрауличних лежајева отпорна на хабање чини вентилатор без буке, а ваздух се повећава са невероватним веком трајања већим од 40.000 сати.

Двострука хало структура, осветлите орман без мртвог угла, леђа су шарена, нека ваш ормар заслепљује.

Брзо подесиво / шарено / ветровито / није само доброг изгледа.

Силица гел отпоран на ударце, смањење и побољшање буке

Јастук од силиконске гуме инсталиран је у сваком цоску како би се смањила бука коју ствара вентилатор када исправно ради и постигла сврху смањења буке.

Хидраулични лежајеви могу смањити изливање уља, смањити трење и буку и ефективно одржавати дуготрајни рад вентилатора.

Контролор светла може повезати до 10 блиставих вентилатора у боји и два даљинска управљача шипке РГБ ради подешавања боје и ефекта РГБ лампе.

Величина паковања: 120 × 120 × 25 мм Извези величину кутије за паковање: 60 * 60 * 60цм
Тежина паковања: 0,38кг Извоз тежине кутије за паковање: 10кг
Извоз количине паковања: 25ком

Питање: Прикључио сам вентилаторе у заштитни конектор и осигурао да га укључим на исправно место. ргб фузија и даље неће открити моје обожаваоце. како да то поправим

Одговор: Обавезно поставите РГБ заглавље матичне плоче на 5в. Погледајте у свом приручнику, требало би да постоји скакач који мењате.

Питање: Да ли је у регулатор укључен ефекат дугиног таласа?

Одговор: Ако мислите на дугачак талас где боје прелазе из једног вентилатора у други у низу, онда не, али он има опцију циклуса боја. Међутим, ако имате компатибилан софтвер за матичну плочу и РГБ управљачки програм, можете то поставити путем њега.

Питање: Како напајате ове навијаче? контролер је 3-пински мушки молек конектор и пише да га морам повезати са напајањем. да ли ми треба кабл

Одговор: Користи И кабл за напајање регулатора, један крај иде на 3-полни 5в рбг конектор на вашем мб-у, а други крај иде на ваш грејач вентилатора такође, на ваш мб, нису потребни додатни каблови.


Компанија ЛЕД Лигхт и опрема има преко 10 успешних година искуства у индустрији, у партнерству са највећим малопродајним објектима у земљи. Познати по свом високом квалитету и кориштењу само најквалитетнијих материјала и израде, можете бити сигурни када купујете производ од Беттер-а, пазња му је посвећена пажња од инспирације до стварања!

КСЗ-Беттер Лимитед

Тел: 0086-75523212357

Мобител: 0086-013543266852

Е-маил: ами @беттерелец цом

Скипе: Ами зовх

Вхатс Апп: 0086-13543266852


Par:ЛЕД плочица за бљештање пјене ЛЕД сјај Sledeći:LED marquee znak svjetla Flamingo kaktus lampa