Led Light Up BoBo Balon

Led Light Up BoBo Balon

Led Light Up BoBo Balon Šareno Jednostavan za upotrebu Kvalitetni PVC materlalo Baloni napuhani do 18 inča Ponovno se koriste s 2 AA baterije Izvrsno za ukrase za božićne zabave

Detalji o proizvodu

Led Light Up BoBo balon šarene / tople bijele svjetiljke punjive balone sa helijem sjajne za ukrase božićnih domjenaka Nevjerojatne ukrase za zabave (šarene)


Ime: Led BoBo Balon Boja osvetljenja: Raznobojan
Broj proizvoda: BT-PCHBO-191012-01 Oblik: Okrugli
Materijal: Vrhunski PVC Izvor svjetlosti: LED žica za lampu
Boja proizvoda: transparentan Snaga: Baterije

BOJE BOJE: Ovi inovativni šareni užareni baloni odlični su za House Party, rođendan, vjenčanje, Božić, plesni klub ili bilo koju drugu posebnu priliku vrijednu slave. svaki balon radi 72 sata, više nego dovoljno vremena za bilo koju zabavu.

Garantovani PREMIUM KVALITET: možete zadržati vazduh do 7 dana bez curenja, a možete ga ponovo koristiti i sa 2 AA baterije. Kutija sa laganim nizom dolazi s prekidačem i svjetlo možete isključiti i uključiti u bilo koje vrijeme.

LAGANO ZA KORIŠTENJE: Da biste aktivirali LED balone koji svijetle u mračnoj zabavi, sve što trebate učiniti je staviti 2 baterije u kutiju za baterije i PARTY JE ON. Balone napunite zrakom ili helijem. Uživajte u divnim šarenim noćima na svoj način.

OKOLIŠ-PRIJATELJSKI MATERIJAL: Naši PVC baloni vrhunskog kvaliteta bili smo dovoljno debeli da otpor na lomljenje. Baloni se naduvaju i do 18 centimetara. Koristite ga u zatvorenom ili u zatvorenom prostoru: Što je tamnija zona, to je veća svjetlina od led balona.

Šarene proslave

Evo sjajnog načina da dodate blistavu boju svom slavlju!

Idealni za zabave na otvorenom / u zatvorenom prostoru, kao i za druge tematske događaje, prodaju se ovi šareni dekori, napravljeni od visokokvalitetnog PVC-a.

Ovi svijetli i živopisni baloni sve su što trebate da biste svojoj zabavi dali jedinstveni sjaj.

nevjerojatna kvaliteta balona može ostaviti trajan dojam na goste i vaše slavlje učiniti uspješnim.

Veličina pakovanja: 10 * 3,54 * 35cm Izvoz veličine pakiranja: 60 * 60 * 60cm
Težina pakovanja: 160g Težina izvozne ambalaže: 10kg
Izvoz količina pakiranja: 60kom


Sjajni baloni, koristio sam ih za prijateljevu rođendansku zabavu. Svidjela su mi se LED svjetla jer su definitivno privlačile pažnju. Punjenje balona nije bilo naporno niti su bile tako male kao ostale kritike koje se spominju. Bili su poput većine LED balona, i po veličini i po tome što su ih lako podigli. Ispunio moja očekivanja i ponovo bih kupio!


Pošaljite narudžbu sada: Zašto čekati do posljednjeg trenutka. Naručite svoje zalihe i balone za zabavu puno prije zabave, tako da ste unaprijed pripremljeni. Neka se zabava ispuni svijetlim balonima i histeričnom zabavom koju mogu donijeti.


Karakteristike proizvoda:

Izvrsna ideja za uređenje zabava

Traje do 72 sata

Idealno za unutrašnju i vanjsku upotrebu

Napravljen od visokokvalitetnog lateks materijala

Puni se helijem ili zrakom

XZ-Better Limited

Tel: 0086-75523212357

Mobitel: 0086-013543266852

E-pošta: amy @betterelec com

Skype: Amy zowh

Whats App: 0086-13543266852


Dobrodošli da kupite visokokvalitetni i šarmantni LED balon balon proizveden u Kini iz naše tvornice. Zahvaljujući našem kvalitetu i trajnim proizvodima i neusporedivim uslugama, poznati smo kao jedan od vodećih takvih proizvođača i dobavljača u Kini.
Par:LED pribor za zabavu za ukrase za zabave Sledeći:DJ maska LED maska Marshmello kaciga

Istraga